undefined
المقادير:

320جم دقيق
250جم زبدةباردة
80جم سكربودرة
2بياض بيض
ذرةفانيليا
مربى
شيكولاتة بيضاء و بنى للتقديم

الطريقة:

لعمل البيتيفور نخفق الزبدة+ السكرحتى يصير هش نضيف بياض البيض والفانيليا مع الخفق ثم نضيف الدقيق
ملحوظة:لو بيتيفورالكاكاو نستبدل100جم دقيق بالكاكاو

نضع العجينة فى كيس الحلوانى ونقطعها وردات اولوزات
نعمل حفرة بالاصبع فى كل وردة وندخلهم الفرن 170-180درجة 1/3ساعة

نلزق اللوزات مع بعض بالمربى ونلزق عليهم مكسرات ونزينهم بكورنية شيكولاتة بيضاء وبنى ويقدم والوردات نحشى التجويف اللى فيها بمربى او بالجناش

ويقدم البيتيفور وبالهنا والشفا

Post a Comment

أحدث أقدم