المقادير والطريقة

900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز
_450جم سكر+300جم ماء+125 جم شربات تقيل
اللي عايز يضيف سمنه يضيف انا اضفت طبعا لانها بتدي طعم تحففففه للبسبوسه اضفت
للمقدار ده 4 م سمن بلدي نقلبهم كويس جدااااااا هتكون مرمله شويه مش سايله نفردهم في صينيه مدهونه زبده اوسمن وتخبز في فرن 160 لمدة نص ساعه الشربات(الشيره)كيلو سكر+كيلو ماء +فانيليا على النار واول ما يغلي نعصر نص ليمونه وبيكون خفيف شويه بين الميه والعسلنسقي البسبوسه ونلااااااااااااحظ الشربات سخن والبسبوسه كمان سخنهالمقدار ده عمل لي الصينيتين اللي في الصوره يعني تقدروا تقسموا المقدار

1 تعليقات

  1. بجد تسلم ايدكم على الوصفة الحلوة اوى والسهلة كمان الف شكر

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم