المقادير
فراخ صدور و ورااك
ملح – فلفل- زيت
بصل مقطع – فلفل مقطع
طماطم مقطعة – زيتون اسود مقطع

الطريقة
نأتى بالفراخ ونتبلها بالملح والفلفل ثم قوم بتشويحها فى زيت لغاية ماتاخد لون ثم نضعها فى صينية ونأتى بالبصل المقطع والفلفل والطماطم والزيتون الاسود ونضعها فى الزيت السابق بس نضعها نوع نوع ونشوحها شوية فى الزيت ثم نضع الخليط كله فى الصينية مع الفراخ وندخلها الفرن حتى تنضج
سوما

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف يسرى ومشكور على كل الاكلات اللى بتعملها لنا

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم